Duyuru
2. 3. ve 4. Sınıf Öğrencilerin Dikkatine!
4 Şubat 2019 | 14:34

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında yapılan müfredat değişiklikleri nedeniyle öğrencilerin daha önce alarak başarısız oldukları dersler (tekrarlı dersler), ders alma ekranına önceden atanmayacaktır. "Öğrenci, ders alma işlemleri sırasında, birinci sınıf yarıyıllarındaki tüm dersleri almak zorundadır. Öğrenci; alarak başarısız olduğu, devam şartını sağlamadığı ve hiç almadığı ders/dersleri öncelikli olarak almak zorundadır. Bu dersler, farklı dönem derslerinden ise en alttaki dönem derslerinden başlamak şartı ile bulundukları döneme ait dersleri alır. Danışmanın onayıyla her eğitim-öğretim dönemi için alt yarıyıl derslerinden sadece bir dersi, bir kez ertelenebilir."

Üniversitemiz 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılan müfredat değişiklikleri nedeniyle sistemde hem yeni kayıt olan öğrencilerin hem de eski dönemde kayıtlı olan öğrencilerin 1. sınıf dersleri görünmektedir. Bu sebeple 2., 3. ve 4. sınıfta bulunan ve başarısız olduğu 1.sınıf dersini tekrar alacak olan öğrencilerin sistemden aşağıdaki dersleri seçmeleri gerekmektedir:

YA102A A Almanca Dilbilgisi-II
YA104A A Sözlü İletişim Becerileri-II
YA106A A Okuma Becerileri-II
YA108A A Yazma Becerileri-II
YA110A A Karşılaştırmalı Ülke Bilgisi * 
YA112MB MB Eğitim Psikolojisi
YA118GK GK Eğitimde Bilişim Teknolojileri
YA116GK GK Türkçe-II: Sözlü Anlatım
 

Ders Kayıtları: 7-8 Şubat 2019 tarihlerindedir. Öğrenciler ders seçme işlemi sonrasında onay vermelidir. Aksi takdirde danışman onayı mümkün değildir. 

Danışmanların gerekli durumlarda öğrencilere ulaşabilmeleri için öğrenci bilgi sistemi üzerinden öğrencilerin mail ve telefon numaralarını güncellemeleri gerekmektedir. 

background image